mandag 30. august 2010

Arbeid


Burde ikke jobbe på sånne dager.. Skulle vært i skogen og trent bikkjer nå.. Litt misundelig på jens som kom og hentet immo i dag.. Men jeg får tro han får filmet litt los som jeg kan se i kveld..

søndag 29. august 2010

Rådyrmaskin


Fosser'n har hente seg ny rådyrmaskin.. Strix heter ny bikkja, og er en korthår dachs.. Blir en fryktet duo på jakt fremover.. Gleder meg til å skyte rådyr for danna..

lørdag 28. august 2010

Hundetrening.


Jens gjør klar immo til slipp.. Blir nok en fin dag i sprutende regn.. Men han får da lea seg litt.. Både bikkja og han jens.. Jeg blir sitten under luka på bil, og der blir jeg nok i dag..

søndag 22. august 2010

Æfta/Kveldstur

Skjedde veldig lite tidlig på æftan, men fikk 2stk på kvelden.. 1,8 og 2,0kg.. Hadde også et vannvittig utras.. Tør ikke å tenke på hvor mange meter den tok av snella, trodde aldri den skulle gi seg.. Men den gikk igjen når jeg fikk sveivd inn et par meter, så jeg fikk aldri sett den.. Og godt er vel det... Alt skjedde på rigg, merket ingen ting i overflaten..

lørdag 21. august 2010

Tor Arne sin rekordbukk


En staselig kar, bukken Tor Arne skjøt i fjor høst.. Fyllesrekord for rådyrgevir i oppland med 166.4 poeng og 18kg.

mandag 16. august 2010

Kjell med fin bukk

Det ble en fin bukk på kjell i kveld.. Bukken hadde visst løpt et stykke før den falt død, selv om det var et godt skudd.. Men etter å ha vært hjemme hos meg og lånt dachsen fant han den lett igjen, etter det han sa var et meget godt ettersøk.. Så da fungerer iallefall Bossern... Jeg fikk ikke med meg noe av det, for jeg satt et annet sted og telte mygg og knott.. Så da har både Frank og Kjell fått hver sin bukk i år.. Vi andre får bare fortsette og prøve.. Gratulere gutter..!!! :-)

søndag 15. august 2010

Fisk på rigg


Ble litt lei bukkejakt som ikke går helt som det skal.. Lite bukk å se, men desto mer mygg.. Tok en tur på mjøsa istede i dag.. Det endte med en fin matfisk som tok på 45 fot.. Satte også ut igjen en og hadde 2 bett.. Prøver bukken igjen utover uka, så får vi tro det skjer mer da..

onsdag 11. august 2010

Bukkejakt

Da er de første øktene ferdig på bukkejakt.. Det har ikke skjedd stort, det eneste jeg har sett er geit og killing.. Og de får gå der til dachsen skal til pers.. Ellers har vel vi gutta som jager rådyr sammen sett en 6-7 rådyr.. Men lite bukk.. Det eneste som er skutt til nå er en rev, den ble skutt av Frank (Team Trevatna) i dag tidlig.. Men fortsatt har vi trua, og det blir vel ei ny økt i kveld....
Posten på Kjærkemyra
Hønnskubb
Posten på Sønsteby

søndag 8. august 2010

Sopptur


Fant bra med sopp i dag.. Kantareller, piggsopp, fåresopp, matriske, steinsopp og litt rødskrubb...
Soppen må renskes og......
Henrik og Katrine plukker sopp

Ny elgtrekker

Da ble det ny elgtrekker.. Skal bli godt å slippe et håpløst slit hver gang det blir skutt noe annet enn en liten kalv..

lørdag 7. august 2010

Stille kveld

Ble en stille runde på mjøsa i kveld.. Fisket fra 17.30 til 23.30.. Det eneste som skjedde var et bett, og så ble det en abbor på ca 700 gram.. Har nok opplevd bedre bett.. :-)

onsdag 4. august 2010

Pigger


Da har jakt og fiske dagene fått elgen sin.. Godt at det endelig var riktig elg som dukket opp..

Elgjakt


Da er årets jakt igang, Tor Arne speider utover noen flater etter elg.. Liten tyvstart på jakta.. Skal prøve å få skutt en elg til jakt og fiske dagene på elverum.. Sett noen elger og mye småvilt til nå,. Men bare filmkamera har blitt brukt da det har vært feil dyr..

mandag 2. august 2010

Team Mørkved med 2.6kg


Stian og Martin satte ny pers med 2.6kg i natt.. Det var blide gutter det kom melding fra i dag tidlig..!:-)

søndag 1. august 2010

Sopptid


Da har kantarellene begynt å komme.. Fant en del når jeg var ute og gikk med elgbikkja i dag.. Det betyr at sommeren er ferdig.. Og godt er det.. Nå er det snart jakt.!!