søndag 28. november 2010

Bosse i aksjon.


Fikk ikke skutt noe rådyr i helga.. Hadde bra los i går, jeg og en post fikk se geit og killing.. For meg ble det noen meter for langt hold. Så dem kom over ei flate, de stoppet og ventet på bikkja midt på flata, så da skulle jeg hatt med rifla.! Men slik var det nå ikke.. I dag tok det lang tid før han fant dyra, men det ble da los etter hvert.. Ingen fikk se dem, men var tett ved 2 av postene.. Tror nok bosse kunne tenkt seg litt lenger bein om dagen, litt mye snø, kulde og vind er ikke noe god kombinasjon for en liten dachs stakkar.. Men vi har da fått noen timer med los i helga..!:-)

Rådyrjakt


Her skal det snart bli los.. Skal slippe bosse når postene er klare.. Helt ferske spor i snøen.

lørdag 27. november 2010

Rådyrjakt


Her skal det snart bli los.. Skal slippe bosse når postene er klare.. Helt ferske spor i snøen.

onsdag 24. november 2010

Haraskytteri


Ailo leverte i dag og.. Far skjøt denne haren etter at ailo hadde holdt den i gang det meste av dagen..! Så da kan han gå vinteren i møte med mat i fryseren..!Hehe

lørdag 20. november 2010

Haraskytteri


I dag er det finskestøver føre.. 15 kalde og snø.. Bør ligge til rette for ailo i dag..

onsdag 17. november 2010

Harajakt/Rådyrjakt

Om jeg må jobbe om dagen, så får iallefall harehundene kjørt seg.. Jens har brukt immo mye, og hatt noen kanon loser.. Har også hatt mange skuddsjanser, men enten er han gjerrig på patronene sine, eller så er han ikke sulten nok.... hehe... Fadern og brodern har brukt Ailo mye i år.. Det har gitt bra resultater, har den siste tiden klemt til med loser som har gått i flere timer, og lange losrepriser uten merkbare tap... Brodern skjøt denne haren i dag etter en los på 3,5 time uten nevneverdige tap... Og det er tøft..!! Ikke så morro og gå rundt i arbeidsklær når en får sånne meldinger..hehe.. På Søndag fikk vi endelig prøvd dachsen på rådyr igjen, fant dyr veldig fort og jaget ca 2 timer før vi koblet han i los.. Mange av postene og jeg fikk se dyra, men litt stang ut gjorde at det ikke ble med noen hjem... Men det er mye dyr i terrenget, så vi får nok sjansen igjen til helga..!!

lørdag 13. november 2010

Ny los


Ny los.. Jeg så haren rett etter uttaket.. Hatt los en halv time nå,.

Nr 5


Hare Nr 5 for immo i år. Jeg skjøt den etter 2.5 time los.. Så den en gang før og, men det var etter et gjentak så jeg rakk ikke å skyte..

fredag 12. november 2010

Sliten


Immo slapper av etter dagens jakt.. Fikk ikke flere skudd sjanser, men fikk se den 3 ganger.. Får ta'n i morgen.. Jens har gjort en bra jobb med å holde harehunder i form mens jeg har jaktet elg:)

Harejakt


Nå er det kanon forhold i valdres.. Har hatt haren på skuddhold en gang alt.. Losen har gått ca 1.5 time nå, så neste gang den kommer smeller det..

søndag 7. november 2010

Harejakt


Endelig harejakt igjen.. Blitt litt lei elg nå, etter å ha jakte nesten hver dag i over en måned så er det godt med noe annet..