onsdag 29. juni 2011

Solskinnstur

Prøvde noen runder i sola i dag.. Ble mer sol enn fisk.. Men nå begynner det å bli litt klarer vann i mjøsa, så om noen dager blir det vel mer bett i fisken tenker jeg..

Sendt fra min HTC

tirsdag 28. juni 2011

Ny jaktmaskin

Da har det blitt et nytt håp for fremtiden i jaktlaget.. Brodern har vært i trønderlag og hentet seg Beagle.. Jølle er navnet, og han har jeg nok skutt hare for innen Desember tenker jeg..;-)

Sendt fra min HTC

søndag 26. juni 2011

Kjører litt rigg

Fikk det for meg at det kanskje var lurt å kjøre litt med rigg på dagtid nå... Så da prøver jeg det... Helt sikkert veldig lurt..! Hehe

Sendt fra min HTC

fredag 24. juni 2011

Sjøsatt igjen

Da er båten på vannet igjen, så da får'n træle seg igjennom ei natt at..

Henrik med ørret på flue

Henrik med sin første ørret tatt på flue..  Han så fisken var i overflaten, la ut flua der han så den, og 1-2-3 så var den første fisken på flue et faktum.. Fiisken ble og satt pent tilbake.. Gratulerer.!

Sendt fra min HTC

søndag 19. juni 2011

Fint vær i dag

Det var fint vær i dag, det er nå ei trøst det. Fisket ble ikke så sprekt som vi hadde håpet, men det blir det jo sjeldent da..

Sendt fra min HTC

Jerkbait fiske

Prøver gjedda litt i dag.. Er med speialist for å prøve å lære litt.. Og trua er der,  Stefan hadde ei på 12,4kg sist han var her..

Sendt fra min HTC

fredag 17. juni 2011

Nå er det ikke lenge til vinna går...

Fint å komme seg på fjor'n igjen..

Sendt fra min HTC

tirsdag 14. juni 2011

Jo med knallfisk i orkla

Jo med knallfisk i orkla.. Blank og fin laks på 12,7kg.. Jo kan å fiske uansett hvor han er..!! Grattis..!!

Ute å ror elgtrekker

Er ute og ror den nye elgtrekkeren min.. Blir fint til høsten, kan jakte og fiske samtidig.. hehe;-)

Sendt fra min HTC

Står vel trygt her

Om mjøsa vokser raskt, så står vel båten trygt her.. På 450 meter over havet.. Skulle ikke tro det kommer til å stige så mye..:-) Og så har nå båten godt av å komme seg en tur hjem på bygda da.. Vekk fra bråk og stress nedi havna, til roligere omgivelser hjemme...;-)

Sendt fra min HTC

søndag 12. juni 2011

Vannet kommer sigende

Blir noe arbe av mye vann, er enda godt de tappet mjøsa så lenge som de gjorde.. De vet nok hva de driver med selv om hylekoret lenge mente det motsatte..

Sendt fra min HTC

Itte så gæli

Ble ikke så ille natt læll.. Sondre og Simen fikk hver sin fisk med hjem.. Sondre med største på 2,9kg. Og satt igjen fisk har vi og gjort.. Det beit stort sett når vi ikke hadde gras og kvist på krokene.. Men det hadde vi stort sett hele tiden..:-)

Sendt fra min HTC

Flom vatn fiske

Er ute og kjører en tur i flommen.. Om jeg ikke får noe fisk så er det jo et lite håp om at jeg skal få et hus eller iallefall et lite uthus på kroken..

Sendt fra min HTC

fredag 10. juni 2011

Gjedde og lovlig ørret

Det ble noen fisker til på morran gitt.. Til og med en lovlig ørret.. Den slo jeg i hodet med klubba så det smalt..!! For fisk er mat, og nå var jeg sulten..:-)

Tåke og regn

Lite å skrive om de siste turene og.. Noen små undermålere er resultatet hver natt.. Men bra med tåke og regn i natt da.. Så det er vel bra når det er mye av noe..!! ;-)

Sendt fra min HTC

lørdag 4. juni 2011

Kjærringferievær

Kjærringferievær er ikke fiskevær.

Sendt fra min HTC

fredag 3. juni 2011

Gir ikke opp

Burde vel snart skjønne at dette er noe jeg ikke får til, men er nok for dum.. Prøver igjen i natt selv om de siste nettene har gitt lite.. Hadde ingen å veie inn i går nattens konkurranse.. Men det kan snu fort..

Sendt fra min HTC